0 votes
by (120 points)
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 23:45, η εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες Έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. Οι «360°» βρέθηκαν......

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα χωρίς... ρεύμα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Οδοιπορικό της εκπομπής «360°»


<!--intext_content_tag_start-->


Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 23:45, η εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, Κατασκευή ιστοσελίδων για Ρευματολόγος παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες Έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.



Οι «360°» βρέθηκαν σε πόλη της Μακεδονίας, όπου δεκάδες οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα, ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της σύγχρονης ζωής, λόγω απλήρωτων λογαριασμών στην ΔΕΗ. Μετά από πολλές δυσκολίες, η κάμερα της εκπομπής κατάφερε να μπει σε σπίτια και να καταγράψει, υπό το φως των κεριών, τη ζωή και τα συναισθήματα των ανθρώπων.



Πώς είναι να μην έχεις ψυγείο, κουζίνα, θέρμανση τηλεόραση, ηλεκτρικές συσκευές;



Επίσης, μετά από έρευνα, η εκπομπή εντόπισε τον άνθρωπο, ο οποίος με τη δράση του, τα τελευταία χρόνια σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας, έχει φέρει πίσω το φως σε δεκάδες οικογένειες. Η κάμερα των «360°» παρακολούθησε έναν σύγχρονο «Ρομπέν των Δασών», να επανασυνδέει το ρεύμα σε σπίτια στα οποία είχε διακοπεί η παροχή, να εξηγεί τα κίνητρά του και να διηγείται ιστορίες από το σκοτάδι. Πριν από λίγες ημέρες, ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε κατηγορούμενος στο εδώλιο και αθωώθηκε για τη δράση του μετά από την χειμαρρώδη απολογία του σε ένα κατάμεστο δικαστήριο.



ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO Πειραιάς Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, Κατασκευή ιστοσελίδων: Διακομιστής Βάσης Δεδομένων (Database Server) περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες



Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr
ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με <a href="http://el.wikipedia.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...