0 votes
by (380 points)
Digital Marketing Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διαφήμιση ιστοσελίδας Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Διεθνή - Στα ίχνη του υπόπτου Digital Marketing Οι αστυνομικοί που προσπαθούν να εντοπίσουν στο Παρίσι τον ένοπλο, ο οποίος τραυμάτισε φωτογράφο της Εφημερίδας Liberation, έχουν στην κατοχή τους "πολλά στοιχεία" και έχουν λάβει "εκατοντάδες τηλεφωνήματα", έγινε γνωστό σήμερα από πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

 

Η Αστυνομία υποψιάζεται ότι ο άνδρας αυτός είναι ο ίδιος που εισέβαλε την Παρασκευή στην έδρα του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV και αυτός που υποχρέωσε έναν οδηγό αυτοκινήτου να τον μεταφέρει κοντά στα Ηλύσια Πεδία αφού προηγουμένως είχε ανοίξει πυρ έξω από τράπεζα στη συνοικία La Defence στο δυτικό Παρίσι.



Στο μεταξύ, ο οδηγός, Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μεταμορφώνει το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ; τον οποίο ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στα γραφεία της Εφημερίδας Liberation στο Παρίσι έθεσε υπό ομηρία, Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO): Ανάλυση Ανταγωνισμού υποχρεώνοντάς τον να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του ως τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, δήλωσε στην Αστυνομία ότι ο άνδρας αυτός τού είπε ότι "είναι έτοιμος για όλα και ότι έχει χειροβομβίδα" στο σακίδιό του, δήλωσε σήμερα δικαστική πηγή. "Είπε στον οδηγό ότι έχει βγει από τη φυλακή, ότι είναι έτομος για όλα και ότι έχει μαζί του χειροβομβίδα", τόνισε η ίδια πηγή. Ο ύποπτος, ηλικίας από 35 ως 45 ετών, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί ούτε αναγνωριστεί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας αυτός είναι γκριζομάλλης και έχει ύψος 1,70 εκ. έως 1,80 εκ. Με βάση τις τελευταίες εικόνες από κάμερες παρακολούθησης, έχει γένια δυο ως τριών ημερών και φοράει γυαλιά.



Παράλληλα, η εγκληματολογική υπηρεσία της Αστυνομίας στη γαλλική πρωτεύουσα έχει λάβει "πολλές εκατοντάδες τηλεφωνήματα" μετά την έκκληση για πληροφορίες που απηύθυνε χθες το βράδυ ο εισαγγελέας του Παρισιού. "Πρέπει να τα επαληθεύσουμε και αυτό θα πάρει χρόνο", τόνισε η ίδια πηγή.



Η πηγή αυτή πρόσθεσε ότι εκτός από τα στοιχεία που πρέπει να "φιλτράρει", η εγκληματολογική υπηρεσία έχει στην κατοχή της πολλές φωτογραφίες Το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ ενόπλου από τις εικόνες που κατέγραψαν πολλές κάμερες παρακολούθησης "και άλλο υλικό το οποίο δεν μπορεί να αποκαλυφθεί".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Αστυνομία βασίζεται πολύ στη μαρ τυρία του οδηγού στο αυτοκίνητο του οποίου ο ένοπλος παρέμεινε για 20 λεπτά περίπου.
Digital marketing Digital marketing Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη - Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.



Οι «φίλοι» θέλοντας να τον... τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.



Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!



image<img style="" src="http://www.protothema.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...