0 votes
by (320 points)
προώθηση ιστοσελίδων Την αναστολή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών που θα διέξαγονταν μια ημέρα μετά τον πρώτο γύρο στον οποίο κυριάρχησε ο πρώην πρόεδρος Μοχαμέντ Νασίντ με μεγάλη αλλά όχι απόλυτη πλειοψηφία ανακοίνωσε το Ανώτατο Δικαστήριο στις Μαλδίβες.
...

Ανεστάλη ο δεύτερος γύρος των εκλογών στις Μαλδίβες προώθηση ιστοσελίδων Δεν θα στηθούν σήμερα κάλπες


<!--intext_content_tag_start-->


Την αναστολή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών που θα διέξαγονταν μια ημέρα
μετά τον πρώτο γύρο στον οποίο κυριάρχησε ο πρώην πρόεδρος Μοχαμέντ
Νασίντ με μεγάλη αλλά όχι απόλυτη πλειοψηφία ανακοίνωσε το Ανώτατο δικαστήριο στις Μαλδίβες.



«Όλες οι αρμόδιες αρχές πρέπει να ενημερωθούν ότι οι εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή δεν μπορούν να διεξαχθούν» ανακοίνωσε το Ανώτατο δικαστήριο, κατασκευη ιστοσελιδασ τιμη Βολος κάνοντας αποδεκτό αίτημα του υποψηφίου που ήρθε στην 3η θέση.



Μετά τον πρώτο γύρο, kataskevi site Βολος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, δημιουργια ιστοτοπου Βολος τα εκλογικά τμήματα θα άνοιγαν την Κυριακή το μεσημέρι στο αρχιπέλαγος των Μαλδίβων για να εκλέξουν οι πολίτες τον νέο πρόεδρο, κατασκευη λογοτυπου Βολος όπως απαιτεί το Σύνταγμα, εξηγεί το ΑΜΠΕ.



Οι εκλογές αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η τρίτη προσπάθεια να επιλεγεί νέος πρόεδρος μετά από μήνες πολιτικής αστάθειας. Στον πρώτο γύρο επικράτησε ο πρώην πρόεδρος και ηγέτης της αντιπολίτευσης, εταιρεια seo Βολος ο 46χρονος Μοχαμέντ Νασίντ με το 45,08% των ψήφων. Την Κυριακή είχε να αντιμετωπίσει τον Αμπντουλάχ Γιαμίν ο οποίος πήρε το 31,21% των ψήφων. Ο Γιαμίν είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Μαουμόν Αμπντούλ Γκαγιόμ του αυτοκράτορα ο οποίος κυβέρνησε τη χώρα των 350.000 κατοίκους για 30 χρόνια.



Αλλά ο Κασίμ Ιμπραήμ, δημιουργια ιστοτοπου Βολος ένας πλούσιος επιχειρηματίας που έκανε την περιουσία του ασχολούμενος με τον τουρισμό πολυτελείας κατέθεσε έφεση στο Ανώτατο δικαστήριο, κοστοσ δημιουργιασ site Βολος το οποίο την έκανε δεκτή και ανέσ ΤΕΙλε το δεύτερο γύρο των εκλογών.



προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα



Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», seo προωθηση ιστοσελιδων Βολος δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λογότυπο Βολος λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».



Ως προς τα σενάρια εκλογών, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ Βολος σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, κατασκευη eshop μονοσ μου Βολος απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό <a href="http://government.gov.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...