0 votes
by (120 points)
προώθηση seo προωθηση ιστοσελιδων Βολος ιστοσελίδων Ύστατη προσπάθεια σημιουργια site βολος να διασωθεί η δημιουργια logo Βολος δημοκρατία η οποία αμαυρώθηκε από κατηγορίες χειραγώγησης
..."

Στις κάλπες σήμερα οι Μαλδίβες προώθηση ιστοσελίδων

Ύστατη προσπάθεια να διασωθεί η Δημοκρατία η οποία αμαυρώθηκε από κατηγορίες χειραγώγησης

εκλογές διεξάγονται σήμερα στις Μαλδίβες για την ανάδειξη νέου προέδρου, σε μια ύστατη προσπάθεια να διασωθεί η Δημοκρατία η οποία αμαυρώθηκε από κατηγορίες χειραγώγησης σε βάρος της αντιπολίτευσης σε μια χώρα, της οποίας ο τουρισμός εξαρτάται από τη σταθερότητα.



"Η ψηφοφορία άρχισε σε 475 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα κατασκευη ιστοσελιδασ wordpress Βολος και σε πολλές πρωτεύουσες χωρών όπου ζουν seo site Βολος πολίτες των κατασκευη ιστοσελιδων Βολος Μαλδίβων. λογοτυπα σχεδιαση Βολος Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη χωρίς να έχουν καταγραφεί σοβαρά περιστατικά", δήλωσε εκπρόσωπος των Εκλογικών Επιτρόπων. Αν κανείς από τους υποψηφίους δεν λάβει τουλάχιστον το 50% των ψήφων, θα διεξαχθεί δεύτερος γύρος αύριο, Κυριακή.



Ένας πρώτος γύρος προεδρικών εκλογών διεξήχθη στο νησί στις 7 Σεπ Τεμβρίου αλλά το Ανώτατο δικαστήριο τον ακύρωσε εξαιτίας παρατυπιών που σημειώθηκαν. Νέες εκλογές ορίστηκαν για τις 19 Οκτωβρίου οι οποίες όμως αναβλήθηκαν εξαιτίας μιας αντιπαράθεσης ανάμεσα στα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα για την έγκριση των ψηφοδελτίων.



Ο πρώην πρόεδρος και ηγέτης του Δημοκρατικού κόμματος των Μαλδίβων Μοχάμεντ Νασίντ, ο υποψήφιος του Προοδευτικού κόμματος των Μαλδίβων Αμπντουλάχ Γιαμίν και ο υποψήφιος του κόμματος Τζουμχούρι Κασίμ Ιμπραχίμ διεκδικούν την προεδρία.



Ο 46χρονος Νασίντ, ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος το 2008 πριν ανατραπεί τον Φεβρουάριο του 2012, θεωρείται ο επικρατέστερος νικητής των εκλογών, έχοντας αποσπάσει ποσοστό 45,45% στις εκλογές του Σεπ Τεμβρίου, το οποίο όμως δεν του εξασφάλισε τη νίκη.

Ο βασικός αντίπαλός του είναι ο Αμπντουλάχ Γιαμίν, ετεροθαλής αδελφός του Μαουμούν Αμπντούλ Γκαγιούμ.



Η έναρξη της ψηφοφορίας άρχισε μισή ώρα νωρίτερα προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων νωρίς και να διεξαχθεί γρήγορα και δεύτερος γύρος, αν χρειαστεί, την Κυριακή, δήλωσαν αξιωματούχοι.



Τα εκλογικά τμήματα θα κλείσουν στις 3.30' (13.00 ώρα Ελλάδος) και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν το βράδυ.



Σύμφωνα με το Σύνταγμα του 2008, ένας νέος πρόεδρος πρέπει να εκλεγεί έως τις 11 Νοεμβρίου, καθώς η θητεία του νυν προέδρου λήγει. Το Σύνταγμα δεν προβλέπει προσωρινή προεδρία και η χώρα μπορεί να βυθιστεί στο χάος σε περίπτωση κενού εξουσίας.



Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...