0 votes
by (420 points)
προώθηση ιστοσελίδων Τυφώνας σαρώνει τις Φιλιππίνες: σημιουργια site βολος Εκατοντάδες δημιουργία ιστοσελίδασ με wordpress Βολος οι νεκροί "

Τυφώνας σαρώνει τις Φιλιππίνες: Εκατοντάδες οι νεκροί προώθηση ιστοσελίδων

" σχεδίαση ιστοσελίδων Βολος Πάνω από 1.000 πτώματα εθεάθησαν στην Τακλομπάν. Στη κατασκευη site τιμεσ Βολος Σαμάρ, seo and kataskevi istoselidas Βολος κατασκευή e shop Βολος web marketing κατασκευη eshop κοστοσ Βολος Βολος οι νεκροί είναι τουλάχιστον 200", τόνισε η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού σύμφωνα με την οποία συνεχίζεται η καταμέτρηση των θυμάτων στις περιοχές αυτές.


Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Μπινίνο Αγκουίνο προειδοποίησε την Παρασκευή τους πολίτες σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την εθνική τηλεόραση να προφυλαχθούν από την γιγαντιαία καταιγίδα που θα κορυφωθεί πλησιάζοντας τις χερσαίες περιοχές με τις αρμόδιες υπηρεσίες να εκτιμούν ότι στο απόγειο του θα πνέει με ανέμους 380 χλμ. την ώρα.


«Συνιστώ την προσοχή των τοπικών κοινωνιών και των κατοίκων που αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο. Αφήστε ότι μπορείτε όσο ο Χαϊγιάν δεν έχει χτυπήσει ακόμα τη χώρα» είπε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων. «Μπορούμε να μειώσουμε τις επιπτώσεις του τυφώνα αν καταφέρουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο», συμπλήρωσε.Ο πρόεδρος της χώρας προειδοποίησε ότι η ενδοχώρα θα υποστεί σοβαρές καταστροφές και πλημμύρες, ενώ οι παράκτιες περιοχές θα χτυπηθούν από κύματα ύψους τριών μέτρων.


Διαβάστε επίσης:


Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 100 νεκροί από τον τυφώνα Χαϊγιάν


Σαρώνει τις Φιλιππίνες ο πανίσχυρος τυφώνας Χαϊγιάν


Ο σούπερ τυφώνας Χαϊγιάν έφτασε στις Φιλιππίνες


 


 


 







προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Τα δύο πρώτα επεισόδια της Προδοσίας* είναι στο ΘΕΜΑ

*Η νέα δραματική σειρά τουρκικής παρ αγωγής θα αρχίσει να παίζεται από το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπ Τεμβρίου στο STAR. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται στην Κωνσταντινούπολη του 1960 και προβάλλεται τηλεοπτικά σε 21 χώρες

Αυτή την Κυριακή, τα δύο πρώτα  επεισόδια της πολυβραβευμένης  ολοκαίνουργιας τουρκικής σειράς "Η Προδοσία" είναι στο Θέμα. Πριν ξεκινήσει να προβάλλεται από την τηλεόραση του Star, αποκτήστε αυτή την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς που πέτυχε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αναφέρεται στη ζωή μιας συνηθισμένης οικογένειας με πατέρα καπετάνιο.



Η ρουτίνα της οικογένειας ταράζεται, όταν -μετά την επιστροφή του πατέρα- η μητέρα, που είναι και ο στύλος της οικογένειας κατά την απουσία του, ανακαλύπ ΤΕΙ ότι ο σύζυγος της έχει ερωμένη και μάλιστα μία νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία. Όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η ζωή όλων αλλάζει, καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα συγκλονιστικά γεγονότα που ακολουθούν.



Μη χάσετε λοιπόν αυτήν  την Κυριακή τα δύο πρώτα επεισόδια  του νέου ερωτικού δράματος που θα σας καθηλώσει, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ.



Μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.



Μην το χάσετε!



image

Κλιμάκωση της βίας στο Ιράκ με τουλάχιστον 22 νεκρούς

Ένοπλοι σκότωσαν τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες που προετοίμαζαν τη σορό ενός σουνίτη για να ταφεί

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο Ιράκ, οι έξι εξ αυτών ενώ έπλεναν τη σορό ενός άνδρα για να τον κηδέψουν, είπαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και ιατρικές πηγές.

Σχεδόν 4.000 άνθρωποι σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, 5.000 σύμφωνα με τον απολογισμό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής φέτος στο Ιράκ, όπου η βία κλιμακώνεται τους τελευταίους τέσσερις μήνες κι έχει φθάσει σε ένα επίπεδο συγκρίσιμο με εκείνο στο οποίο βρισκόταν πριν από πέντε χρόνια.



Το πιο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Γιουσουφίγια, 25 χλμ.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...