0 votes
by (1.3k points)
Μάρκετινγκ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Digital Marketing Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Sports - Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας Μάρκετινγκ Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με Λιέτουβος Ρίτας για την Euroleague ξεχωρίζει από το σημερινό αθλητικό πρόγραμμα.



18:00 Novasports 3 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ναντέρ Euroleague



20:00 OTE Sport 3 Φλένσμπουργκ – Αμβούργο Champions League



20:30 Novasports 3 Γαλατάσαραϊ – Σιένα Euroleague



21:15 Novasports 4 Μπάγερν Μονάχου - Ζιελόνα Γκόρα Euroleague



21:30 ΔΤ Παναθηναϊκός - Λιέτουβος Ρίτας Euroleague



21:45 Novasports 2 - HD2 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Λαμποράλ Κούτσα Euroleague



21:45 Novasports 1 - HD1 Παρτίζαν – Μπαρτσελόνα Euroleague



02:15 OTE Sport 4 Λιμπερτάδ – Λανούς Copa Sudamericana - Ημιτελικός

μάρκετινγκ μάρκετινγκ Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εργοτέλη, Κοινωνικά Δίκτυα ο Ολυμπιακός θα περιμένει

Στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός θα βρει τον Εργοτέλη, ενώ ο Ολυμπιακός τον νικητή του Φωκικός-Αχαρναϊκός - Ντέρμπι Ολ. Βόλου- Παναχαϊκής στον πρώτο γύρο

Έγιναν γνωστά τα ζευγάρια για το νέο Κύπελλο Ελλάδας. Στην πρώτη φάση –σε νοκ άουτ αγώνες- υπάρχουν ομάδες της Football League, όπου μπήκαν στην κληρωτίδα ανάλογα με τον όμιλο που ανήκουν στο πρωτάθλημα (Νότιος, Βόρειος).



Οι σύλλογοι της Σούπερ Λίγκας θα κάνουν την εμφάνισή τους στην δεύτερη φάση του θεσμού, σε διπλά παιχνίδια. Εκεί, λοιπόν ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον νεοφώτιστο Εργοτέλη, τεχνητη νοημοσυνη ενώ το έτερο ζευγάρι που έγινε γνωστό είναι αυτό ανάμεσα σε Πλατανιά και Απόλλων Σμύρνης. 



Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
μάρκετινγκ Η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να δημιουργεί


Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα  αλλά και το Λονδίνο, Digital Marketing οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, Κατασκευη eshop η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με μια περιορισμένη σειρά  παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.



Την Τετάρτη 18 Σεπ Τεμβρίου το «Πέρασμα των Μάγων» παρουσιάζεται στο Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος) στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής.



Την συναυλία διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & περιβάλλοντος Δήμου Αγίου Δημητρίου.



Πάρκο Ελευθερίου Βενιζέλου (Ασύρματος): Είσοδος από οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου




Ώρα έναρξης: 20:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

πληροφορίες στο τηλ: 210 9760505




Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και  σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.



Με το "Πέρασμα των Μάγων" – που έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό -  οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, και προετοιμάζουν το έδαφος για τα επόμενα βήματά τους.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...