0 votes
by (160 points)
Λάρισα «Δολοφόνοι» φώναξαν οι καθαρίστριες στους Digital Marketing Λάρισα: Κατασκευή ιστοσελίδων για Βελτιστοποίηση για Μηχανές Αναζήτησης (SEO) Λάρισα: Κατασκευή ιστοσελίδων Λάρισα: Συντήρηση Το Όνομα της Περιοχής Ογκολόγος Λάρισα Τελικά γνωρίζετε αν απευθυνθείτε σωστά στην διαδικτυακή σας παρουσία; ελεγκτές την ώρα που έμπαιναν στο υπουργείο Οικονομικών – Παρών στη σύσκεψη και ο υπουργός Δικαιοσύνης..."

Οι πλειστηριασμοί στο «μενού» Στουρνάρα-Τρόικας Λάρισα

«Δολοφόνοι» φώναξαν οι καθαρίστριες στους ελεγκτές την ώρα που έμπαιναν στο υπουργείο Οικονομικών – Παρών στη σύσκεψη και ο υπουργός Δικαιοσύνης

Από τις 12 είναι σε εξέλιξη η καθοριστικής σημασίας συσκέψη που έχει ο Γ. Στοιυρνάρας με την τρόικα. Επί τάπητος θα τεθεί το θέμα των πλειστηριασμών, με παρόντες στη συνάντηση τον υποδιοικητή της τράπεζας της Ελλάδας αλλά και τον υπουργό Δικαιοσύνης. Μικροένταση επικράτησε την ώρα που έφτασαν στο υπουργείο Οικονομικών οι ελεγκτές, καθώς οι συγκεντρωμένες καθαρίστριες τους αποκάλεσαν «δολοφόνους».



Η τρόικα φροντίζει εδώ και τρεις μήνες να κρατά ανοικτά όλα τα μέτωπα ταυτόχρονα, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να κάνει δύο βήματα πίσω, όποτε επιχειρεί ένα βήμα μπροστά.



Συγκεκριμένα:



-Δημοσιονομικό κενό 2014: Το δημοσιονομικό κενό ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ με βάση το κεντρικόσενάριο Κατασκευή ιστοσελίδων για Δερματολόγος Λάρισα την πορεία της οικονομίας την επόμενη χρονιά. Σε αυτά όμως προστίθενται και οι αποκλίσεις στις εκτιμήσεις για την απόδοση των διαρθρωτικών μέτρων που η κυβέρνηση δηλώνει πω θα λάβει. Η κυβέρνηση υπολογίζει ότι αρκούν μέτρα ύψου 1,3 δισ. αλλά η τρόικα ξεκινά από τα 1,7-1,8 δισ. ευρώ, λόγω των αλλαγών που βλέπει να γίνονται στον ενιαίο φόρο ακινήτων, επιπλέον αμφισβητεί και την επάρκεια των μέτρων του υπουργείου Εργασίας, ενώ αμφισβητεί και την ικανότητα της κυβέρνησης να φέρει έσοδα 380 εκατ. ευρώ από την πάταξη της φοροδιαφυγής. Όπου και να καταλήξει το «παζάρι» αυτό για τα μέτρα του 2014, θα αποτελεί την αφετηρία για το νέο «μπρα-ντε-φερ» που θα ξεκινήσει αμέσως μετά για τα μέτρα καλυψης του δημοσιονομικού κενού του 2015.



- Χρηματοδοτικό κενό: είναι ισως η πιο ύσκολη εξίσωση γιατί εξαρτάται και από τις προθέσεις των δανειστών (ΔΝΤ και Ευρωπαίων) για το αν θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Κάθε υπαναχώρηση που θα δημιουργεί αβεβαότητα για την προοπτική της ελληνικής οικονομίας, δυσχεραίνει και τα σενάρια επιστροφής της Ελλάδας στις αγορές. Τα ζητήματα αυτά και όλα τα πιθανά σενάρια εξετάστηκαν εξαντλητικά χθες σε σύσκεψη που είχαν κλιμάκια της τρόικα στον Οργανισμό Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους



-Φόροι Ακινήτων: Ούτε να ακούσει δεν θέλει η τρόικα τα επιχειρήματα της Αθήνας ότι με τις αλλαγές στο σχέδιο για τον νέοΦόρο Ιδιοκτησίας μπορεί να εισπράξει το δημόσιο 2,65 δισ. ευρώ. Δεν αποκαλύπ ΤΕΙ αν κάνει δεκτό το «ψαλίδισμα» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) για να καλυφθεί το κενό των 250 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με το σχέδιο του ΕΝΦΑ πριν τις αλλαγές, αλλά ζητάει και ισοδύναμα μέτρα 150 εκατ. ευρώ.



-Πλειστηριασμοί α' κατοικίας από 1.1.2014: η τρόικα δείχνει να μην καταννοεί γιατί να μη γίνει άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών, εφόσον και οι ίδιες οι <a href="http://el.wikipedia.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...