0 votes
by (260 points)
Digital Marketing Για μεγάλο διάστημα η Γαλλία θεωρούνταν ο ισχυρός εταίρος στο πλευρό της Γερμανίας, Ποιος είναι ο στόχος της ιστοσελίδας ένα δεύτερο ασφαλές λιμάνι στη δοκιμαζόμενη από την κρίση Ευρώπη......

Ο «Γάλλος ασθενής» ανησυχεί την Ευρώπη Digital Marketing Στα όρια η αγορά εργασίας, το ασφαλιστικό και η βιομηχανία


<!--intext_content_tag_start-->


Για μεγάλο διάστημα η Γαλλία θεωρούνταν ο ισχυρός εταίρος στο πλευρό της Γερμανίας, MyCyberTeamGr ένα δεύτερο ασφαλές λιμάνι στη δοκιμαζόμενη από την κρίση ευρώπη.



Πρόσφατα όμως η Standard & Poor´s υποβάθμισε εκ νέου την πιστοληπτική ικανότητα της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της ευρωζώνης, εκτιμώντας ότι οι δρομολογηθείσες μεταρρυθμίσεις δεν θα συμβάλουν στη μεσοπρόθεσμη σταθεροποίηση της γαλλικής οικονομίας. Κινδυνεύει να βρεθεί η ευρώπη αντιμέτωπη με μια «δεύτερη Ισπανία»; διερωτάται στο βασικό θέμα της η Deutsche Welle.



Όπως σχολιάζει ο Χένρικ Ουτερβέντε από το Γερμανο Γαλλικό Ινστιτούτο «η γαλλική οικονομία δεν πάει καλά. Υπάρχει πρόβλημα ανάπτυξης και απασχόλησης.



Οι προοπτικές για την ανάπτυξη είναι συγκρατημένες. Σε αυτές τις κρίσεις έρχεται να προστεθεί και η πτώση της Βιομηχανίας; όπου έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια η απασχόληση. Και επιπλέον η κρίση χρέους, Διαφήμιση ιστοσελίδας που προστέθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια.



Πρόκειται λοιπόν για μια σειρά προβλημάτων με τα οποία είναι αντιμέτωπη η κυβέρνηση. Και έτσι γίνεται ακόμη πιο δύσκολο να αντιδράσει κανείς γρήγορα και πειστικά».



Οι δρομολογηθείσες μεταρρυθμίσεις δεν επαρκούν



Η γαλλική βιομηχανία αντιμετωπίζει πρόβλημα ανταγωνιστικότητας στο διεθνές περιβάλλον, η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, τα ασφαλιστικά ταμεία βρίσκονται στα όριά τους ενώ οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις αναβάλλονται.



Όπως εκτιμά ο Φρέντερικ Σέφερ από την γαλλική οικονομική Εφημερίδα Les Echos «ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor´s τιμωρεί τις οικονομικές αποφάσεις που ελήφθησαν στη Γαλλία τον περασμένο χρόνο υπό τον Φρανσουά Ολάντ. Είδαν πολύ προσεκτικά τι ακριβώς αποφασίστηκε. Οι μεταρρυθμίσεις στο φορολογικό δίκαιο, Ψηφιακό μάρκετινγκ στον τομέα των υπηρεσιών και στην αγορά εργασίας κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, Διαδικτυακές πλατφόρμες αλλά δεν επαρκούν».



Η Γαλλία έχει παραβιάσει επανειλημμένως τα όσα προβλέπει η Συνθήκη του Μάαστριχτ για το έλλειμμα. Φέτος ξεπέρασε το 4 %. Για το 2014 προβλέπεται μείωση των κρατικών δαπανών προκειμένου να υποχωρήσει και πάλι κάτω από το επιτρεπτό όριο του 3 %. Η Standard & Poor´s όμως αμφιβάλλει.



Ο οίκος δεν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να καταφέρει η γαλλική κυβέρνηση να μειώσει το έλλειμμα, καθώς προβλήματα αντιμετωπίζουν την ίδια ώρα τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι καταναλωτές, Κατασκευή ιστοσελίδων: Διακομιστής Βάσης Δεδομένων (Database Server) λέει ο κ.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...