0 votes
by (720 points)
προωθηση ιστοσελιδων seo Βολος - https://Xenofon.gr/ATHENS-0000000139-proothisi-istoselidon-seo-volos.html. προώθηση ιστοσελίδων Το «Κελί από χρυσάφι», μια σύγχρονη ταινία δρόμου και φυγής, κέρδισε τα βραβεία κοινού και επιτροπής στο 54ο Φεστιβάλ......

Τα βραβεία του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προώθηση ιστοσελίδων Σάρωσε «Το κελί από χρυσάφι» του Διέγο Κεμάδα Δίες


<!--intext_content_tag_start-->


Το «Κελί από χρυσάφι», μια σύγχρονη ταινία δρόμου και φυγής, κέρδισε τα βραβεία κοινού και επιτ ροπής στο 54ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης που ολοκληρώνεται απόψε.



Η ταινία που κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης ταινίας Χρυσός Αλέξανδρος - Θόδωρος Αγγελόπουλος, το βραβείο σκηνοθεσίας για το δημιουργό της Διέγο Κεμάδα Δίες από το Μεξικό, κατασκευή eshop Βολος το βραβείο Κοινού FISCHER του Διεθνούς Διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ και το βραβείο του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων ( Βουλή-Τηλεόραση), seo ιστοσελιδων Βολος περιγράφει το ταξίδι φυγής τριών εφήβων από τη Γουα Τεμάλα μέσω του Μεξικό με προορισμό το ... Λος Άντζελες των ΗΠΑ.



Η ταινία ενθουσίασε ήδη από τις προβολές της στο φεστιβάλ τους θεατές (οι αίθουσες όπου προβλήθηκε ήταν υπερπλήρεις), σημιουργια site βολος φέρει ήδη διακρίσεις από το φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο ως το φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αγίας Πετρούπολης τον περασμένο Σεπτέμβριο, το φεστιβάλ της Ζυρίχης κ.α.



Υπότροφος του Αμερικανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου και συνεργάτης μεγάλων ονομάτων στο χώρο της σκηνοθεσίας , ο ισπανικής κατ αγωγής δημιουργός της ταινίας Διέγο Κεμάδα Δίες που συνυπογράφει και το σενάριο της πρώτης του μεγάλου μήκους ταινίας, εμπνεύστηκε τον τίτλο της ταινίας από την ομότιτλη μεξικάνικη μπαλάντα («Jaula de Oro») που «μιλά» για το ...χρυσό κλουβί που ονειρεύονται οι οικονομικοί -πολιτικοί μετανάστες, kataskevi site Βολος την Αμερική.



Το Ειδικό βραβείο Κριτικής Επιτ ροπής ,Αργυρός Αλέξανδρος, ιντερνετ μαρκετινγκ Βολος απονεμήθηκε στην γαλλική ταινία «SUZANNE» της Κατέλ Κιγιεβερέ , ενώ το ειδικό βραβείο της Κριτικής Επιτ ροπής για πρωτοτυπία και καινοτομία, Χάλκινος Αλέξανδρος, στην ταινία: «Χάλια μαλλί» της Μαριάνα Ρονδόν από τη Βενεζουέλα.



Η Κριτική Επιτ ροπή για το Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αποτελείται από τους: Αλεξάντερ Πέιν (πρόεδρο) και μέλη: Σκοτ Φούντα (κριτικό Κινηματογράφου του περιοδικού Variety), Άντα Σόλομον (παραγωγό), Εντουάρ Ουαϊντρόπ (καλλιτεχνικό διευθυντή στο «Δεκαπενθήμερο των σκηνοθετών» του Φεστιβάλ Καννών) και Κωνσταντίνο Β. (μουσικό).



Το βραβείο Σεναρίου απονεμήθηκε στον Τάε γκον Κιμ από τη Νότιο Κορέα για το σενάριο της ταινίας «Οι αισιόδοξοι», το βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας στην Γαλλίδα Σάρα Φορεστιέ για την ερμηνεία της στην ταινία «SUZANNE» της Κατέλ Κιγιεβερέ και το βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας εξ ημισείας στον Έλληνα ηθοποιό Χρήστο Στέργιογλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Η αιώνια επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» της Ελίνας Ψύκου και τον Χιλιανό Χάιμε Βαδέλ για την ερμηνεία του στην ταινία «Το ποτό του δια Βόλου» του Ιγνάσιο Ροδρίγες .

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...