0 votes
by (120 points)
Μάρκετινγκ Μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Παραδεισίων και του κατασκευη ιστοσελιδασ ανισόπεδου κατασκευη ιστοσελιδασ κόμβου Τσακώνας Μάρκετινγκ και στις δύο κατευθύνσεις..."

Κλειστό τμήμα του αυτοκινήτοδρομου Τρίπολης-Καλαμάτας μέχρι σήμερα Μάρκετινγκ

Μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Παραδεισίων και του ανισόπεδου κόμβου Τσακώνας και στις δύο κατευθύνσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στον αυτο κινητόδρομο Τρίπολης- Καλαμάτας και συγκεκριμένα στο τμήμα, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Παραδεισίων και του ανισόπεδου κόμβου Τσακώνας και στις δύο κατευθύνσεις για την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης μεταλλικής γέφυρας σήμανσης.



Ειδικότερα, πραγματοποιείται ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα αυτό του αυτοκινητοδρόμου από τις 16:00 της Τετάρτης έως και την Πέμπτη στις 13:00.



Η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς την Καλαμάτα, όλες τις ώρες που είναι κλειστός ο αυτο κινητόδρομος, διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης- Καλαμάτας. 

μάρκετινγκ μάρκετινγκ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.



Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.



Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.







image



image







Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα  

Σειρά μέτρων για την προστασία των μαθητών και την ασφαλή μετακίνησή τους, ανακοίνωσε η Tροχαία.



Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:



- Τη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα.



- Την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.



- Την πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία. - Την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), για την αποκατάστασή τους.



Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ο ρόλος των γονέων και των δασκάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών.



Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οδική <a href="http://el.wikipedia.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...