0 votes
by (1.3k points)
Μάρκετινγκ Τις μεγάλες ευρωπαϊκές μέρες έχουν αναπολήσει στη Λίβερπουλ. Ο αμυντικός των «κόκκινων», Μάρτιν Σκρτελ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η......

«Σίγουρα στην τετράδα» Μάρκετινγκ Μάρτιν Σκρτελ: Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας


<!--intext_content_tag_start-->


Τις μεγάλες ευρωπαϊκές μέρες έχουν αναπολήσει στη Λίβερπουλ. Ο αμυντικός των «κόκκινων», Μάρτιν Σκρτελ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Λίβερπουλ θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.



«Είχαμε στόχο το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και ότι θα τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Θέλουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη», τόνισε ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός.



Η Λίβερπουλ δεν έχει συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια και όλοι στο «Άνφιλντ» θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση.



Πηγή: Sport-fm.gr



μάρκετινγκ μάρκετινγκ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά κόμματα»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά κόμματα



Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά κόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά κόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατασκευη ιστοσελίδων ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, κατασκευεσ ιστοσελιδων λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».



Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά κόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά κόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με κόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, Κατασκευη eshop βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κατασκευέσ ιστοσελίδων κυρίως στα εθνικά θέματα.



Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.



«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...