0 votes
by (140 points)
ΔΗΜΑΡ Κουβέλης ΔΗΜΑΡ πετρες πηλιου λατομεια πετρα για χτισιμο τοιχου κυπροσ Κουβέλης: επενδυση τζακιου τιμες Να επενδυση τοιχου εξωτερικου χωρου μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση
πετρα χτισιματοσ πετρες πηλιου Ζήτησε να προσαρμόζεται στη πετρες καρυστου τιμες βάση των ειδικών συνθηκών της οικονομίας της χώρας..."

Κουβέλης: Να μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση πετρες πηλιου

Ζήτησε να προσαρμόζεται στη βάση των ειδικών συνθηκών της οικονομίας της χώρας

Το σχέδιο νόμου της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη χρηματοδότηση των κομμάτων παρουσίασε ο κ. Φώτης Κουβέλης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος το μεσημέρι της Τρίτης.



Στην εισηγητική του παρέμβαση ο κ. Κουβέλης είπε πως το πολιτικό σύστημα έχει παθογένειες και πρέπει να αλλάξει, για αυτό και οι προτάσεις της Kiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ βασίζονται σε δύο άξονες: στην αυτονομία της πολιτικής και την ισότητα μεταξυ κομμάτων και υποψηφίων.



Ο κ. Κουβέλης πρό ΤΕΙνε την τροποποίηση της επιτ ροπής ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων με  μεγαλύτερες εξουσίες στην επιβολή κυρώσεων και ενημέρωση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου.



Στο σχέδιο νόμου, επιγραμματικά, προτείνονται οι παρακάτω αλλαγές:



- Σύνδεση του ύψους της τακτικής χρηματοδότησης με το δημόσιο έλλειμμα

- Μείωση της κρατικής χρηματοδότησης κατά 25%

- Μεταβολή των ποσοστών που αφορούν στην κατανομή της τακτικής χρηματοδότησης. ώστε να ενισχυθούν τα μικρότερα σχήματα

- Απαγορεύεται ο τραπεζικός δανεισμός

- Αυξάνεται η ιδιωτική χρηματοδότηση από το ίδιο πρόσωπο σε 20000 ευρώ

- Εισαγωγή υποχρεωτικών ρυθμίσεων, όπως να ορίζεται συγκεκριμένος οικονομικός υπεύθυνος



Όπως είπε ο κ. Κουβέλης η Kiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ είναι υπέρ της μείωσης της βουλευτικής Αποζημίωσης και ζήτησε να προσαρμόζεται στη βάση των ειδικών συνθηκών της οικονομίας της χώρας. Σχετικά μάλιστα χαρακτήρισε ως απαράδεκτο γεγονός την ειδική Αποζημίωση του βουλευτή τιμη πετρας για χτισιμο τη συμμετοχή του στις επιτροπές της Βουλής.



Επίσης πρό ΤΕΙνε την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, επειδή, όπως εξήγησε, ο κάθε πολιτικός πρέπει να ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη, όπως ο κάθε πολίτης, και όχι με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τη σχετική διάταξη του Συντάγματος.
πετρες πηλιου πετρες πηλιου Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο Apple.com/gr/iphone/">iPhone

Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας

Σε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της Apple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.



Μαζί με τα Apple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.



Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog Apple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου Apple.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...