0 votes
by (240 points)
YouTube YouTube Car πετρες πηλιου Ακόμη χαμηλότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου με το νέο πρόγραμμα Auto Basic
πετρες πηλιου Το Auto Basic, διακοσμητικη πετρα κυπροσ το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime, σκαπιτσαριστά εισαγωγής είναι μια σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για σκαπιτσαριστη πετρα τιμη την ασφάλιση......

Ακόμη χαμηλότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου με το νέο πρόγραμμα Auto Basic πετρες πηλιου Σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση από την Anytime


<!--intext_content_tag_start-->


Το Auto Basic, εσωτερικη επενδυση τζακιου το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου της Anytime, ελενη μπιστικα είναι μια σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας και μια εξαιρετική επιλογή για τη σημερινή εποχή. Έχει ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα και σας διακοσμητικη πετρα κυπροσ εξασφαλίζει τη σιγουριά και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN.



Με το πρόγραμμα Auto Basic εξασφαλίζετε κάλυψη για:



- Αστική ευθύνη προς πετρεσ για χτισιμο σπιτιου τρίτους για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές.



- Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα.



- Οδική βοήθεια ατυχήματος από εξειδικευμένο προσωπικό για την καταγραφή του ατυχήματος και όλες τις απαραίτητες διαδικασίες & μεταφορά του αυτοκινήτου σε συνεργείο, χτισιμο μαντρας με πετρα σε περίπτωση ακινητοποίησης έπειτα από ατύχημα.



- ιατρικές συμβουλές, επενδυσεις τζακιων 24 ώρες το 24ωρο, πετρα χτισιμο τιμη 365 μέρες το χρόνο, χτισιμο πετρας τιμη στη Γραμμή υγείας 1010.



Επωφεληθείτε τώρα από το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Basic και κυκλοφορήστε στο δρόμο με Ασφάλεια με ακόμα πιο φθηνά ασφάλιστρα.



Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.anytime.gr ή στο facebook.com/anytime.online"> facebook.



Δείτε τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση της Anytime:



YouTube.com/embed/k-JgM0VL1KI">



πετρες πηλιου πετρες πηλιου Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες



Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr
πετρες πηλιου Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...