0 votes
by (120 points)
Ελλάδα ιδιωτικές ιδιωτικές πετρες πηλιου Πλεόνασμα 964 εκατ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών λόγω του τουρισμού
πετρες πηλιου Το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε πλεόνασμα 964 εκατ. ευρώ, πετρα προκατ εκκλησακια θεσσαλονικη καβαλα διαμορφωση κηπου με πετρεσ κατά 69 εκατ. ευρώ εκκλησακια κηπου πετρινα μεγαλύτερο εκείνου του προκατ πετρινα σπιτια Σεπτεμβρίου του 2012, εκκλησακια εξωτερικου χωρου τιμεσ σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Αιτία, διακοσμηση αυλης με πετρα σύμφωνα με τα"

Πλεόνασμα 964 εκατ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών λόγω του τουρισμού πετρες πηλιου
Πλεόνασμα 964 εκατ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών λόγω του τουρισμού

Το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε πλεόνασμα 964 εκατ. ευρώ, κατά 69 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο εκείνου του Σεπ Τεμβρίου του 2012, σύμφωνα με στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδας. Αιτία, σύμφωνα με τα στοιχεία η άνοδος του πλεονάσματος του ισοζυγίου των υπηρεσιών - ειδικότερα, η βελτίωση των καθαρών εισπράξεων από ταξιδιωτικές υπηρεσίες – η οποία αντιστάθμισε τις αρνητικές εξελίξεις στα υπόλοιπα ισοζύγια.


Το εμπορικό έλλειμμα εκτός καυσίμων και πλοίων αυξήθηκε, λόγω της αισθητής ανόδου της δαπάνης για εισαγωγές, ενώ οι εισπράξεις από εξαγωγές παρέμειναν στάσιμες. Επίσης, μειώθηκαν και οι εισπράξεις από εξαγωγές καυσίμων, αλλά η μείωση της αντίστοιχης δαπάνης για εισαγωγές ήταν μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα τον περιορισμό του ελλείμματος του ισοζυγίου των καυσίμων. Ως αποτέλεσμα των εξελίξεων αυτών το συνολικό εμπορικό έλλειμμα παρουσίασε αύξηση τον Σεπτέμβριο κατά 130 εκατ. ευρώ.


Η βελτίωση του ταξιδιωτικού ισοζυγίου ήταν η σημαντικότερη θετική εξέλιξη του Σεπ Τεμβρίου, λόγω της ανόδου των τουριστικών εισπράξεων κατά 17,3%, αντανακλώντας αυξημένες αφίξεις κατά 17,5% (Επισημαίνεται ότι, οι ταξιδιωτικές δαπάνες μη κατοίκων στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο 2013 δεν περιλαμβάνουν τα στοιχεία της κρουαζιέρας, τα οποία δεν καταγράφονται στην έρευνα Συνόρων και δεν είναι ακόμη διαθέσιμα).


 


newmoney.gr

Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα






πετρες πηλιου πετρες πηλιου Ποια επαγγέλματα έχουν μέλλον και ποια όχι

Την ώρα που η ανεργία είναι στο κόκκινο και εκατοντάδες νέοι με πτυχία ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα μεροκάματο, η αγορά εργασίας προσαρμόζεται στις συνθήκες της ύφεσης, γεννώντας ταυτόχρονα νέες ευκαιρίες- Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει τον νέο χάρτη για την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων

Η δραματική αύξηση της ανεργίας σε επίπεδα της τάξης του 27%-30% και άνω του 60% για τους νέους έχει δημιουργήσει συνακόλουθα αδιέξοδα στην αγορά εργασίας.



Η κατάρρευση κλάδων-ατμομηχανών της οικονομίας, όπως ο τομέας των κατασκευών, η τσιμεντοβιομηχανία, η χαλυβουργία ή τα ναυπηγεία, έχει πλήξει επαγγέλματα με υψηλή ζήτηση στο παρελθόν, όπως αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, γραφίστες, διακοσμητές, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, αλουμινάδες, κτίστες κ.λπ. Απόφοιτοι πανεπιστημίων, ιδιαίτερα θεωρητικών σπουδών, ζητούν εναγωνίως απασχόληση ακόμα και ως πωλητές ή σερβιτόροι χωρίς αποτέλεσμα, γι’ αυτό και δραπετεύουν μαζικά στο εξωτερικό. Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα το «ΘΕΜΑ» προέρχονται από την ετήσια έρευνα των προοπτικών της αγοράς εργασίας που πραγματοποίησε η επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου Πειραιώς υπό τον καθηγητή κ.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...