0 votes
by (300 points)
εκλογές κοινωνία Κυριακή πετρα καβαλας δαπεδου πετρες πηλιου Εξελέγησαν οι δημοτικές οργανώσεις
πετρες εκκλησακια κηπου θεσσαλονικη προκατ πετρινα σπιτια τιμες πηλιου εκκλησακια κηπου πετρινα τιμεσ Ικανοποίηση επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία στο Βόλο για τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων προέδρων και των Δημοτικών Οργανώσεων του κόμματος.
Οι εσωκομματικές διαδικασίες πετρινο σπιτι πετρινο σπιτι τιμες κοστος στη προκατ πετρινα Ν.Δ θα"

Εξελέγησαν οι δημοτικές οργανώσεις πετρες πηλιου
Εξελέγησαν οι δημοτικές οργανώσεις

Ικανοποίηση επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία στο Βόλο για τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων προέδρων και των Δημοτικών Οργανώσεων του κόμματος.


Οι εσωκομματικές διαδικασίες στη Ν.Δ θα συνεχιστούν την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου για την ανάδειξη των Εκπροσώπων των Θεματικών Τομέων από τη βάση των Μελών και την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2013, που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, από τους Βουλευτές, τα Μέλη της Πολιτικής Επιτ ροπής, τον Πρόεδρο της Ν.Ε Ο.Ν.ΝΕ.Δ, τους Προέδρους και τα Μέλη των εκλεγμένων ΔΗΜ.Τ.Ε, τα εκλεγμένα μέλη των τριμελών συμβουλίων των Τοπικών Γραφείων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και τον εκλεγμένο Αντιπεριφερειάρχη.


Χθες η ΝΟΔΕ Μαγνησίας έδωσε στη δημοσιότητα τους πίνακες με όσους εκλέχτηκαν ανά Δημοτική Οργάνωση σε όλη τη Μαγνησία.


 


ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΛΜΥΡΟΥ


ΠΡ. ΜΠΙΖΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Στεργίου ΑΛΜΥΡΟΥ


ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου ΠΤΕΛΕΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου ΣΟΥΡΠΗΣ, ΓΕΡΟΓΙΑΚΟΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγέλου ΠΤΕΛΕΟΥ, ΚΑΛΟΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων/νου ΣΟΥΡΠΗΣ, ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Κων/νου ΠΤΕΛΕΟΥ, ΚΟΥΤΜΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κων/νου ΣΟΥΡΠΗΣ, ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του Χρήστου ΑΛΜΥΡΟΥ, ΜΠΙΣΔΑ ΕΛΕΝΗ του Ιωάννου ΑΛΜΥΡΟΥ, ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων/νου ΑΛΜΥΡΟΥ, ΦΛΟΥΔΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Βασιλείου ΑΛΜΥΡΟΥ.


 


ΔΗΜ.Τ.Ο ΒΟΛΟΥ


ΠΡ. ΣΠΑΝΟΜΗΤΡΟΥ ΚΥΡΑΤΣΩ (ΚΕΡΣΑ) του Ευαγγέλου ΒΟΛΟΥ


ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτου ΙΩΛΚΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Νικολάου ΒΟΛΟΥ, ΑΣΗΜΩΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του Αρίσταρχου ΑΡ ΤεμΙΔΑΣ, ΒΑΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου ΑΓΡΙΑΣ, ΓΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννου ΒΟΛΟΥ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Παύλου Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΔΙΒΑΝΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ του Αναστασίου ΑΙΣΩΝΙΑΣ, ΚΑΡΤΣΑΝΑΣ ΒΥΡΩΝ του Ευαγγέλου Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΣΙΑΦΑΚΑ ΑΡΙΣΤΕΑ του Παναγιώτου ΑΙΣΩΝΙΑΣ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΞΑΝΘΗ του Αποστόλου ΑΓΡΙΑΣ, ΜΠΟΥΛΑΜΑΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΒΟΥΛΑ) του Δημητρίου ΑΡ ΤεμΙΔΑΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΟΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ζήση ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Δημητρίου ΙΩΛΚΟΥ, ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Ιωάννη ΒΟΛΟΥ, ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Ευαγγέλου Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΦΡΑΓΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ.


 


ΔΗΜ.Τ.Ο ΖΑΓΟΡΑΣ - ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ


ΠΡ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ του Χρήστου ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ


ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του Δημητρίου ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ, ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αγγέλου ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ, ΚΑΜΒΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Λάμπρου ΖΑΓΟΡΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Βασιλείου ΖΑΓΟΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του Εμμανουήλ ΖΑΓΟΡΑΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Νικολάου ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ, ΜΟΥΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ιωάννου ΖΑΓΟΡΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αποστόλου ΖΑΓΟΡΑΣ.


 


ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ


ΠΡ.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...