0 votes
by (140 points)

Iaurtul se potrivește perfect și cu ovăz și câteva fructe oleaginoase și fructe uscate-congelate. Dacă totul se potrivește bine în aportul zilnic de nutrienți, veți susține la maximum performanța sportivă și obiectivele de antrenament. Cei mai multi antrenori prescrie miscari dinamice pentru pregatirea corpului pentru antrenament. Rola de spuma este oareşicine dintre cele mai bune instrumente de fitness pe care le poti folosi inainte, suplimente recuperare musculara dupa sau intre exercitii pentru a creste moblitatea si pentru a accelera recuperarea musculara. Atunci cand veti a mistui o intindere musculara in mod neabătut va veti da seama. Cum iti dai seama ca ai facut intindere musculara? Contractura musculara este definita in linii mari ca fiind o hipertofie musculara locala, dureroasa. If you cherished this posting and you would like to acquire more facts with regards to voltzro.wordpress.com kindly check out our internet site. In comunitatea medicala, aceasta este denumita durere musculara cu debut intarziat (DOMS). O a treia doctrină porneste de la premisa ca radicalii liberi (molecule foarte reactive si daunatoare in organism), produsi de celulele inflamatorii, accentueaza leziunile deja existente, cauzand refacere musculara dupa antrenament durere. Evident, nu trebuie de alergi o jumătate de kilometru cu gândul că vei evada de durere. Dacă o preparați cu făină integrală, folosiți mai puțină grăsime și zahăr și îmbogățiți-o cu pudră proteică ori brânzică de casă, veți obține un competent temeinic și nutritiv.

Happy Dayz! anime blue cartoon cartoony comic con comics design fantasy films hair illustration image japan marvel metal gear muscular robot sketch smile ui

Adăugați proteine - proteine pulbere, iaurt degresat ori brânzică de casă degresată. Șunca bună de calitate, brânza degresată sau tofu feliat sunt ideale pentru pâine, de preferat integrală. Încercați rețetele noastre și convingeți-vă că tofu ori tempeh pot avea un gust foarte bun. Puteți încerca tofu, tempeh sau seitan. Dacă adăugați brânză în wrap și îl lăsați şi se prăjească puțin în panini grill, recuperare musculara dupa antrenament în cuptor sau în cuptorul cu microunde, veți obține o masă delicioasă. Veți aprecia pâinea feliată ori un covrig cu brânză sau cremă tartinabilă când nu aveți tact de pregătiți un destoinic cald. Veți aprecia aceste preparate fie că sunteți fan al dietelor vegetariene sau ați dori de vă diversificați dieta. Când consumăm proteine (fie via mâncarea noastră, fie printr-un spor) oferim corpului elemente de construcție necesare pentru sinteza proteică musculară.

Cum și de ce apare oboseala și febra musculară după antrenament?

Dupa cum plauzibil stiai, sinteza proteica este reglata de hormonii anabolizanti precum testosteronul, hormonul modern de crestere, IGH-1 (factorul de crestere de tipar insulinic) etc. Cand recuperare intindere musculara te gandesti la nutritia de dupa antrenament te gandesti la shakeuri proteice, creatina, Gatorade, etc. Kinetoterapeutul te va indruma pe întreg parcursul recuperarii si iti va destăinui cat vârstă trebuie sa continui exercitiile si cand iti poti relua activitatea. Nu te panica daca nu poti investi intr-un izolat proteic, nu trebuie neaparat sa te incadrezi in renumita fereastra anabolica neaparat. Luați o tortilla, puneți în ea pui fript sau rezonanţă, legume tocate, adăugați iaurt ori rântaş de avocado și este gata. De asemenea, cremele tartinabile de casă cu jgheab, sardine sau ouă sunt excelente. De asemenea, quinoa, orezul, pastele sau gnocchi sunt o alegere excelentă. Albușul de ou mărește producția de energie și stimulează, de asemenea, recuperare dupa intindere musculara producția de proteine.Prezența antioxidanților esențiali pentru sănătate și sănătate este esențială: seleniu metalic; seleniu metalic =, luteină, recuperare musculara dupa antrenament zeaxantină. Glicogenul are, de asemenea, un efect benefic asupra prevenirii catabolismului proteinelor musculare și a rehidratării celulare. Activitatile fizice care solicita grupurile de muschi din corp pot a pricinui intinderi musculare care, la randul lor, pot fi usoara ori acutizate.



Pacientul stă în decubit ventral cu capul pe o pernă pentru confort să braţele pe lângă corp. După activitatea fizică activă, se remarcă apariția microtraumelor de fibre musculare, care sunt restabilite în decurs de 2 zile. Este indicat sa nu treci cu întrevedere peste intinderile musculare, pentru a nu te confrunta cu alte complicatii ulterioare. Alimentele și suplimentele după un antrenament joacă un tăvălug important în nutriție. Dacă vă plac alimentele dulci, clătitele ori vafele pline de proteine cu siguranță vă vor încânta papilele gustative. Dacă vreți de încercați ceva nou și răcoritor, aruncați o atenţie la rețeta noastră de Iaurt înghețat cu fructe, granola cu ciocolată și fructe oleaginoase. Alegeți o informaţie de grăsimi - sculătoare de arahide, migdale, caju ori unt artificial de alte fructe oleaginoase.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...