0 votes
by (140 points)

Simptomele includ durere localizata, inflamatie, recuperare musculara dupa antrenament fixitate si limitarea miscarii. Urmatoarele simptome pot aparea in perinda intinderii musculare: durere, inflexibilitate la nivel muscular, inflamatie, obrintire, aparitie vanatailor, umflarea zonei, spasme musculare. Elementele compresive ori bandajele elastice, fabricate din nailon si spandex, alimente recuperare musculara se fixeaza eficient si au ca efect sustinerea musculaturii, impiedicarea aparitiei leziunilor si cresterea fluxului de sange la nivel local. If you liked this short article and you would certainly like to get additional info pertaining to Voltz kindly browse through our web site. Intinderea musculara ori colică muscular/crampa musculara este o leziune a tendoanelor sau a musculaturii, si se caracterizeaza prin fisurarea ori ruptura fibrelor musculare in respecta suprasolicitarii ori oboselii. Accelerand cicatrizarea leziunilor, bandajele ajuta la vindecarea completa a fibrelor musculare si la redobandirea elasticitatii naturale a muschiului. Scopul masurilor de preventie este de a evita aparitia unor tensiuni maxime in grupele de muschi cele mai expuse, care sa duca la ruperea fibrelor musculare. Incalzirea are scopul de a pregati musculatura din soroacă de năzărire fiziologic pentru efort.



Ruptura musculara este ruptura care poate aparea la nivelul unui muschi, fie la un efort exagerat intens, fie in situatia unei insuficiente incalziri (cu precadere la sportivi). O intindere musculara, cunoscuta si dedesubtul numele de "entorsa musculara", este o leziune a muschiului ori tendoanelor recuperare dupa intindere musculara care il conecteaza la os. Întinderea musculară reprezintă o leziune la nivelul tendoanelor sau mușchilor, survenită la nivelul gambei, coapsei, umărului, spatelui ori zonei inghinale. Asigură tonifierea muşchilor rotatori externi al umărului, trapezul să muşchii scapulo-toracici. Asigură tonifierea musculaturii rotatorilor externi ai umărului. Luand in calcul toate aceste detalii, se explica de ce majoritatea intinderilor apar la nivelul musculaturii din jurul articulatiei soldului si genunchiului si la nivelul gambei, precum si in grupele de muschi ale umarului, cotului, bratului si antebratului si la nivelul articulatiei mainii (mai ales in tenis, volei, baschet si alte activitati fizice întrucât forta bratelor este folosita mult). Incearca mai degraba sa te relaxezi intr-o pozitie comoda, fara sa fortezi timpii de recâştigare. Este de preferat sa le invelesti mai intai intr-o carpa ori peşchir, astfel incat impactul sa fie mai putin agresiv.



De asemenea, deseori la palpare se poate a revela si un spatiu interfragmentar greu (mai mic ori mai mare), recuperare dupa intindere musculara ce se formeaza ca frecventare a retragerii celor doua capete musculare pe insertiile lor osoase. In cazurile usoare, doar un numar mic de fibre musculare sunt afectate, iar muschiul ramane functional, intact si chinuitor, desi senzatia dureroasa exista. In aceasta situatie refacerea rupturii musculare are loc via tesutul conjunctiv, care aduna muschiul fractionat printr-o cicatrice fibroasa. Diferite forme de intinderi musculare pot sa apara brusc, in rezulta accidentelor, loviturilor iele sau a cazaturilor, fiind efectul incordarii intense a unei grupe de muschi. Aceasta posesiune face ca ardeii iuti sa fie ideali pentru ameliorarea durerilor cauzate de intinderi. Exista si intinderi musculare (ocupationale), ce a deriva in rezulta unor miscari naturale sau a pozitiilor vicioase ori a unei posturi incorecte, si care se manifesta mai ales la nivelul spatelui, gatului si umerilor. Cu umerii relaxaţi se arunca de braţul întins corespunzător umărului afectat peste piept cât mai mult.



Din această loc efectuează cu cotul întins ridicarea greutăţii la nivelul capului. Din această aşezare efectuează cu cotul întins ridicarea greutăţii apropiind omoplaţii. Ţinând cotul la acelaşi nivel cu umărul, bea de capătul benzii până la nivelul capului să revine apoi uşor la poziţia iniţială. Pacientul este aşezat pe podea în decubit lateral cu umărului afectat sub el, cotul lipit de scaun să îndoit la 90º. Din această postură, menţinând cotul ataşat la coşul pieptului execută o învârtitură internă a braţului aducând mâna drept verticală. Se credea că ele sunt efective în baza unui raționament teoretic, dar nu cam există dovezi că antihistaminicele ar fi efective în tratarea anafilaxiei. În Australia, decesele datorate anafilaxiei produse de mâncare apar preponderent la femei, în măsură ce cele produse de mușcăturile de insecte apar predominant la bărbați. Creșterea pare a se datora în principal anafilaxiei produse de mâncare. In cazul rupturii partiale ori totale de muschi, diagnosticarea se poate obţine pe baza anamneziei si a examenului clinic local, in cazul sportivilor de performanta fiind recomandata si o ecografie musculara, aceasta avand rolul de a determina gravitatea leziunii produse la nivelul muschiului. Examinarea clinica accentua simţiciune la locul leziunii.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...