0 votes
by (400 points)
Не се отказвайте от понятието поради подобни причини. Римини е град, който разширява границите си и се претваря в крайбрежен курортен град - преобразуване, повишено от появата на крайбрежни квартали на юг от населеното място след 1920г.

Римските останки в Римини обхващат Арката на Август, построена през 27г. пр.н.е. и завършена през 22 г. сл.н.е. от император Тиберий; мостът, създаден от Август над реката и също приключен от Тиберий (21 г. сл.н.е.); както и руините на римски амфитеатър. Храмът Малатеста, който е преустроен от старата готическа църква Сан Франческо и е дизайниран от Леон Батиста Алберти, е оформен с изящни релефи с откровено езически характер и с смесени инициали S и I (за Сигизмондо и Изота). От замъка (1446г.) и градските стени, издигнати от Сигизмондо Пандолфо, са останали само руини.

Римини е важен пътен възел и важен железопътен възел на линиите до Бриндизи, Венеция и Триест, както и до Болоня и Торино. Градът обладава морски връзки с Анкона, Равена, Венеция и Триест, В града се произвеждат се зърнени култури и плодове, основен източник на доходи е туризмът. Плажовете с лек наклон, обградени от крайбрежни алеи и хотели, привличат вниманието на, също международните изложби, спортни събития и концерти в Римини.


По време на вашата почивка на море римини се поднасят допълнителни обиколки за запознаване с историческите забележителности на региона:

Целодневна екскурзия до Венеция, с включен билет за корабчето - пешеходна разходка с местен гид и разглеждане на: площад „Сан Марко" наричан от Наполеон „най-елегантният салон на Европа" и едноименната базилика „Сан Марко"; мостът на въздишките -прекрасно място за романтични срещи; Двореца на дожите, построен в готически стил, превърнал се в символ на града

Целодневна екскурзия Равена - пешеходна разходка в центъра на Равена и разглеждане на: Базиликата Св. Аполинар – украсена с едни от най-късните равенски мозайки от средата на VІ в; Баптистерията на Арий, базиликата "Св. Дух", базиликата "Сан Витале"

Сан Марино – полудневна екскурзия с дегустация на типични продукти. Пешеходна разходка и разглеждане на: площад „Либерта", където се издига и статуята на свободата; Правителственият дворец, който се намира в центъра на площад Либерта.

Целодневна екскурзия до Флоренция - възможност за разглеждане на църквата "Санта Кроче" – наричана още националния "пантеон", където са погребани Микеланджело, Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти; квартала на Данте Алегиери с къщата му; четвъртата по големина катедрала в света "Санта Мария дел Фиоре" с Куполът на Брунелески. Пешеходна разходка в центъра на града.

Полудневна екскурзия до Болоня (включена в цената) - пешеходна разходка с разглеждане на забележителностите: Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре. Пешеходна разходка в историческия център.

Римини - полудневна пешеходна екскурзия - пешеходна разходка в историческия център на Римини. Разглеждане на Арката на Октавиан Август, Старата часовникова кула, римини почивка хотел катедралната църква „Малатеста"

imageВсички екскурзии се провеждат на български език!

Настаняването за вашата почивка римини юни в Римини е в отличен хотелски комплекс със собствен плаж на брега на морето. Разположен е в квартал „Торе Педрера" в Римини.

почивка в римини ричоне

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...