0 votes
by (140 points)

Acordă o atenție deosebită acestui aspect și ajută-ți organismul cu suplimente de calitate. Acest subprodus contribuie activ la reducerea stărilor de oboseală și menține organismul hidratat. Bineînțeles, pe lângă aceste practici, există și suplimente aparte dedicate perioadei de post workout care te pot ajuta în reducerea intensității simptomelor neplăcute. Gama Marnys Sports are o mulțime de suplimente dedicate sportivilor și pasionaților de rugbi; sportul cu balonul rotund care de te ajute şi îți îndeplinești orice obiectiv. Ce puteți face pentru a gestiona și ameliora simptomele produse de entorse și întinderi musculare? Dacă febra musculară deja a apărut, executarea câtorva exerciții ușoare de stretching ori întinderi ușoare sunt recomandare pentru a elibera tensiunea musclară și a ameliora puțin din disconfort. Atenție, doar întinderi ușoare. Night Case Re-COL are o formulă unică pe bază de melatonină, 5-HTP, vitamina b6, l-teanină, colstru, proteine din lapte și enzime digestive. Night Case Re-COL susține refacerea nocturnă a țesuturilor musculare, promovează odihna fizică și mentală, susține un somn liniștit și odihnitor și a micşora stările de oboseală și epuizare fizică. COL Recovery este un complex post-workout cu proteine, carbohidrați, BCAA, colostru, vitamine și minerale, formulă concepută pentru a ajuta sportivii în procesul de recăpătare.



De reglementa, procesul de digestie in cazul carbohidratilor buni dureaza mai mult, ceea ce iti va face ca eliberarea energiei sa fie mai lenta, dar de lunga durata. Chiar daca suplimentele te ajuta mult, mai ales cand esti pe fuga si nu ai rodul-pământului sa mananci, printre cele mai bune optiuni alimentare dupa antrenamente sunt totuşi alimentele integrale. In acest fel, tesuturile musculare se vor înviora foarte bine dupa efort si te vei a merge antrena cu bine ziua urmatoare fara sa acuzi oboseala ori dureri musculare. Dati dovada de rabdare: febra musculara va disparea in 3 pana la 7 zile fara niciun fel de terapeutică. DOMS va disparea de la sine, de obicei dupa aproximativ 3-5 zile. Nimeni nu vrea sa se strambe de durere la fiecare scara pe care o a se ridica ori sa stranga din dinti cand se incalta pentru ca au facut genuflexiuni pana la epuizare cu 1-2 zile inainte. Atunci cand vrei sa obtii rezultate de durata, trebuie sa fii extrem de atent la ce mananci inainte si dupa antrenament, deoarece acestea sporesc in mod evident eficienta rezultatelor.

image

Inainte de a discuta despre importanta mesei de dupa antrenament este bine de stiut ca nu trebuie sa faci niciodata efort cu stomacul plin. Puteți citi despre importanța hidratării și în articolul nostru Hidratarea corectă înainte, în timpul și după terminarea antrenamentelor și cum trebuie evitată deshidratarea. Dacă secreția de hormon somatotrofină persistă și după 20 de ani, se conturează tabloul clinic al unei giganto-agromegalii. Dacă aveți două sesiuni de antrenament într-o zi, fără o alimentare suficientă cu energie virtual veți deveni obosiți sau epuizați, rezultând într-un pericol mai mare de accidentare. Este foarte important să îți pregătești corespunzător mușchii și încheieturile pentru a evita posibile injurii sau dureri mult mai intense. Este foarte important şi nu treci niciodată peste prima etapă a oricărui model de antrenament, și anume încălzirea. De asemenea, vă puteți a creşte în mod activ în zilele fără antrenament, ceea ce poate susține o recăpătare mai bună înainte de următorul antrenament intens.



Fructele uscate si nucile sunt o gustare nutritiva numai buna pentru masa dupa antrenament, continand proteine si carbohidrati. Fructele pot fi o alegere sanatoasa ca gustare dupa un antrenament fizic, deoarece acestea pot furniza carbohidrati, vitamine, minerale si antioxidanti care pot ajuta la refacerea si reconstruirea muschilor dupa efort fizic intens. Acestia vor contribui la restabilirea nivelului de glicogen pentru refacerea muschilor. Mostenirea unei gene defectuoase de la un parinte este o posibilitate, chiar daca acestia nu prezinta niciun reper al bolii corespunzatoare. De asemene, acorda atentia binemeritata si aportului de carbohidrati in anume daca faci exercitii de anduranta crescuta, care consuma aceste resurse intr-o proportie marita. Daca faci exercitiile la sala, nu vei putea sa mananci imediat dar poti lua o gustare in primele 30 pana la 60 de minute. Pentru un plus de efect, poti adauga si o lingurita de praf de ghimbir. For those who have just about any concerns about exactly where and also the way to make use of https://Voltzro.Wordpress.com/2023/09/18/alimentatie-si-recuperare-musculara-ghidul-complet-pentru-o-recuperare-eficienta/, you can email us from our own webpage. Avocado contine grasimi mononesaturate, ideale pentru refacerea muschilor, si vitamina B, care accelereaza metabolismul. Are o aroma inconfundabila si contine o cantitate mare de vitamina C, B9, potasiu, magneziu si calciu. Formulă specială a produsului conține 6 electroliți esențiali - Potasiu, Clorură, Calciu, Fosfor, Magneziu, Sodiu, fiind îmbogățită și cu apă de cocos.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...