0 votes
by (180 points)
image

Masaj și terapii de recâştigare : masajul terapeutic poate ajuta la reducerea tensiunii musculare, la îmbunătățirea circulației sângelui și la promovarea refacerii musculare. Alte terapii de recâştigare, cum ar fi crioterapia (folosind băi piftie sau cu gheață) ori termoterapie (folosind căldură) pot fi utile în reducerea inflamației și accelerarea recuperării. Termenul „aphylaxis" a fost inventat de Charles Richet în 1902 și a fost mai molâu primenit în „anaphylaxis" deoarece auzi mai plăcut. Intinderea musculara reprezinta o traumatizare a unui muschi care a fost suprasolicitat in timpul exercitiilor fizice. Adica sa incetam activitatile fizice care nu sunt necesare, mai ales care produc durere, minim 3 zile. Cel mai bine ar fi sa-ti iei un sucombare de la activitatile cotidiene si de la programele de antrenament. When you have almost any inquiries about where along with the way to employ https://voltzro.wordpress.com/, you'll be able to e-mail us with the webpage. Imbracamintea compresiva (colanti de compresie sau benzi sportive) ajuta la mentinerea unei pozitii corecte, asigurand o agitaţie musculara mai mica, iar cresterea fluxului de sange aduce un plus de nutrienti si oxigen, elemente esentiale pentru a sustine functia musculara la un nivel ridicat de performanta ori a amplifica procesele de recuperare musculara. Pentru a se readuce edemul ce insoteste fizioterapie ruptura musculara recuperare sau fisura musculara se aplica pungăşi de gheata, nu mai mult de 15 minute, de 4 pana la 8 ori pe zi.



Programul de recuperar se zugrăvi personalizat si cuprinde masaj terapeutic, drenaj limfatic, gimnastica medicala si fizioterapie. Aceasta poate fi folosita pentru masaj dupa fotbal ori dupa exercitii fizice, dar si in caz de nelinişte musculara. Gradul 2- leziune medie care afecteaza un numar crescut de fibre musculare, dar muschiul nu este complet întrerupt. Exista strategii, instrumente si echipamente care pot contribui atat la prevenirea intinderilor musculare, cat si la recuperarea dupa efort sau dupa producerea unei rupturi. In timpul unor activitati sportive care implica miscari explozive (alergare de viteza, sprint) si lovituri iele (sportul alb, golf, box, fotbal, hochei, lupte) ori in trebui unor accidente si cazaturi, fortele ce actioneaza asupra muschiului pot fi atat de mari, incat tesutul cedeaza partial sau complet.

image

Leziunea musculara se poate identifica la palpare, pe conturul normal al muschiului putand aparea un decalaj, indicand locul întrucât muschiul este lezat. Acest lucru poate agrava leziunea si poate lungi perioada de recâştigare. Hidratare adecvata: Este esențial de bei grandoman pentru a menține o bună hidratare în timpul antrenamentului și în procesul de recuperare posterior. Prin adoptarea strategiilor corecte de recuperare, cum ar fi alimentația adecvată, odihna adecvată, hidratarea, recuperarea activă și utilizarea terapiilor de recâştigare, puteți accelera procesul de recăpătare musculară și puteți maximiza beneficiile antrenamentului. Medicul poate a indica si sedinte de redobân-dire pentru a ajuta la intarirea muschiului afectat si pentru a restabili capacitatile motorii. Exista posibilitatea ca in masa musculara sa apara diverse colectii purulente, iar dupa reconstrucţie sa se constate unele sechele, cea mai frecventa fiind reducerea considerabila a capacitatii de contractie a muschiului afectat. Accelerand cicatrizarea leziunilor, bandajele ajuta la vindecarea completa a fibrelor musculare si la redobandirea elasticitatii naturale a muschiului.



Rupturile musculare sunt clasificate in trei categorii, in functie de procentul fibrelor musculare deteriorate. Si kinetoterapia are un tăvălug deosebit in recuperarea pacientilor diagnosticati cu acest ins de afectiune, in centrele medicale specializate fiind elaborate programe personalizate, in functie de gradul de lezare al muchiului, de varsta pacientului, dar si de conditia sa fizica. Hidratarea joaca un personaj foarte important in vindecarea muschilor, si nu numai. In cazul in care recuperarea medicala este realizata corect si din măsură, vindecarea pacientului care a suportabil o ruptura musculara totala se poate aduce in 3 luni, in cazul rupturii partiale fiind necesare pana la 6 saptamani. Pe o scara ipotetica, ar a se cădea fi localizata undeva intre contractia (mai putin grava) si ruptura musculara (mai grava). Este de preferat sa le invelesti mai intai intr-o carpa ori profes, astfel incat impactul sa fie mai putin agresiv. Nu incercati sa faceti sfoara sau spagatul din prima, pentru ca rezultatul va fi cel putin o intindere musculara. Forma acuta apare in frecventa unei solicitari excesive sau a unui accident, iar cea cronica este rezultatul suprasolicitarii prelungite si repetate, cu intensitate, a aceleiasi grupe musculare.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...