0 votes
by (140 points)

Iaurtul se potrivește perfect și cu ovăz și câteva fructe oleaginoase și fructe uscate-congelate. Dacă totul se potrivește bine în aportul zilnic de nutrienți, veți susține la maximum performanța sportivă și obiectivele de antrenament. Cei mai multi antrenori sfătui miscari dinamice pentru pregatirea corpului pentru antrenament. Rola de spuma este unul dintre cele mai bune instrumente de fitness pe care le poti folosi inainte, dupa sau intre exercitii pentru a creste moblitatea si pentru a accelera recuperarea musculara. Atunci cand veti îngădui o intindere musculara in mod neabătut va veti da seama. Cum iti dai seama ca ai facut intindere musculara? Contractura musculara este definita in linii mari ca fiind o hipertofie musculara locala, dureroasa. If you liked this article and you would such as to receive additional information concerning voltzro kindly visit our own web-page. In comunitatea medicala, aceasta este denumita durere musculara cu debut intarziat (DOMS). O a treia cercetare porneste de la premisa ca radicalii liberi (molecule foarte reactive si daunatoare in organism), produsi de celulele inflamatorii, accentueaza leziunile deja existente, cauzand durere. Evident, nu trebuie să alergi o jumătate de kilometru cu gândul că vei pierde de durere. Dacă o preparați cu făină integrală, folosiți mai puțină grăsime și zahăr și îmbogățiți-o cu pudră proteică sau brânzică de casă, veți obține un pregătire rezonabil și nutritiv.



Adăugați proteine - proteine pudră, iaurt degresat ori brânzică de casă degresată. Șunca bună de calitate, brânza degresată ori tofu feliat sunt ideale pentru pâine, de favorit integrală. Încercați rețetele noastre și convingeți-vă că tofu ori tempeh pot avea un gust foarte bun. Puteți încerca tofu, tempeh sau seitan. Dacă adăugați brânză în wrap și îl lăsați să se prăjească puțin în panini grill, în cuptor sau în cuptorul cu microunde, veți obține o masă delicioasă. Veți aprecia pâinea feliată ori un covrig cu brânză ori cremă tartinabilă când nu aveți sezon şi pregătiți un sortiment cald. Veți aprecia aceste preparate fie că sunteți fan al dietelor vegetariene ori ați dori şi vă diversificați dieta. Când consumăm proteine (fie prin mâncarea noastră, fie printr-un supliment) oferim corpului elemente de construcție necesare pentru sinteza proteică musculară.



Dupa cum pesemne stiai, sinteza proteica este reglata de hormonii anabolizanti precum testosteronul, hormonul modern de crestere, IGH-1 (factorul de crestere de speţă insulinic) etc. Cand te gandesti la nutritia de dupa antrenament te gandesti la shakeuri proteice, creatina, Gatorade, etc. Kinetoterapeutul te va indruma pe total parcursul recuperarii si iti va spune cat timp trebuie sa continui exercitiile si cand iti poti re-începe activitatea. Nu te panica daca nu poti investi intr-un izolat proteic, nu trebuie neaparat sa te incadrezi in renumita fereastra anabolica neaparat. Luați o tortilla, puneți în ea pui fript sau lăptoc, legume tocate, adăugați iaurt sau rântaş de avocado și este gata. De asemenea, cremele tartinabile de casă cu scoc, sardine ori ouă sunt excelente. De asemenea, quinoa, orezul, pastele ori gnocchi sunt o alegere excelentă. Albușul de ou mărește producția de energie și stimulează, de asemenea, producția de proteine.Prezența antioxidanților esențiali pentru sănătate și sănătate este esențială: seleniu, luteină, zeaxantină. Glicogenul are, de asemenea, un efect benefic asupra prevenirii catabolismului proteinelor musculare și a rehidratării celulare. Activitatile fizice care pofti grupurile de muschi din corp pot raporta intinderi musculare care, la randul lor, pot fi usoara ori acutizate.



Pacientul stă în decubit abdominal cu capul pe o pernă pentru confort şi braţele pe lângă corp. După activitatea fizică activă, se remarcă apariția microtraumelor de fibre musculare, care sunt restabilite în decurs de 2 zile. Este indicat sa nu treci cu înfăţişare peste intinderile musculare, pentru a nu te confrunta cu alte complicatii ulterioare. Alimentele și suplimentele după un antrenament joacă un menire important în nutriție. Dacă vă plac alimentele dulci, clătitele ori vafele pline de proteine cu siguranță vă vor încânta papilele gustative. Dacă vreți de încercați ceva nou și răcoritor, aruncați o interes la rețeta noastră de Iaurt înghețat cu fructe, granola cu ciocolată și fructe oleaginoase. Alegeți o origine de grăsimi - unt de arahide, migdale, caju ori gemănariţă de alte fructe oleaginoase.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...