0 votes
by (180 points)

Concentratia in sange de vitamina D ar a urma sa fie numai timpul de 40 ng/ml. In plus, fluxul crescut de sange ajuta la eliminarea resturilor celulare, a proteinelor deteriorate si a produselor secundare ale contractiei musculare, recuperare rapida febra musculara cum ar fi acidul lactic. In plus, nu neglija faptul ca daca esti o persoana sportiva si urmezi un anumit platformă alimentar, poti integra si anumite suplimente pentru oase si articulatii care contin vitamine, minerale, glucozamina, colagen, turmeric ori condroitina. In plus, nu se va a se cădea a îndeplini repararea cand ligamentul între-tăiat arata ca si cum ar fi explodat, deoarece ramane exagerat putin tesut viabil pentru a a se cădea fi reparat. Aceste substante au o corelatie directa cu cancerul, si unele din ele, precum BPA, pot creste procentul de tesut adipos. 9. In case you have any kind of queries with regards to where as well as how to make use of Voltzro.Wordpress.Com, you are able to call us on our own web site. Elimina alcoolul, in afara de vinul rosu, pentru ca incetineste eliminarea reziduurilor din organism, si creste stresul oxidativ.



Acesta cuceri stresul oxidativ si enzima de aromataza (cea care a se altera testosteronul in estrogen). De multe ori, stresul se resimte printru inclestarea maxilarului ori printr-o febră accentuata la nivelul gatului si al umerilor. Incearca legume cu frunze inchise la culoare, anghinare, recuperare ruptura musculara gamba fasole, nuci, nuci pecan, ulei de caşalot de masline, ciocolata neagra, zmeura si cat mai multe mirodenii, precum scortisoara sau turmenicul. 19. Ia stup de peste dupa antrenament. Evita uleiurile vegetale rafinate si consuma mai multe grasimi saturate, unt de masline presat la rece, peste si carnuri. Asta inseamna carnuri, grasimi saturate, oua, nucifere, masline, avocado, nuca de cocos si cat mai multe legume si fructe de padure. 3. Mananca grasimi si proteine de calitate la fiecare masa. Mananca suficiente calorii de calitate. Pentru carbohidrati, favorizeaza sursele naturale din plante, care sunt bogate in nutrienti de calitate si combat inflamatiile. 13. Favorizeaza alimentele organice si evita ingerarea de estrogen sumar si hormoni de crestere pentru ca iti răsări incarcatura toxica, incetinind eliminarea deseurilor si altereaza recuperarea dupa efort fizic. Ficatul este implicat in metabolizarea grasimilor si eliminarea toxinelor.



Adauga zeama de lamaie apei pe care o bei, si consuma galbenusuri de oua si crucifere - contin nutrienti care ajuta ficatul la metabolizarea grasimilor. Carnea de vita este plina de carnitina, dar si puiul si produsele lactate integrale contin cantitati mici de carnitina. Mananca-le la fiecare masa pentru ca sunt pline de antioxidanti, fibre alimentare, si contin un compus numit DIM care ajuta organismul la metabolizarea estrogenului. Repetand aptitudinile ori activitatile respective, organismul se adapteaza la stres si exercitiile devin mult mai usor de efectuat. Craniul este alungit datorită creșterii mai ales a oaselor faciale dar mandibula nu se modifică.Apar modificări scheletice ca:cifoze, recuperare ruptura musculara gamba scolioze, cutie toracică înfundat. Proteina din zer are un continut mare de BCAA, dar si de alti aminoacizi neesentiali care grabesc si sustin refacerea. Prioritizeaza mancarurile care iti furnizeaza cel putin 10 grame de aminoacizi esentiali la fiecare masa. 4. Creste aportul de aminoacizi.



Dacă totul se potrivește bine în aportul zilnic de nutrienți, veți susține la maximum performanța sportivă și obiectivele de antrenament. 15. Creste aportul de seleniu metalic; seleniu metalic =. In mod normal, febra musculara reprezinta o garantie ca ai stimulat intr-un mod nou muschii si ca ei vor creste. Creste si nivelul de aromataza, ceea ce creeaza un dezechilibru intre estrogen si testosteron, lucru care opreste progresul. Efectul consumului armonios de zahar este un dezechilibru intre cortizol si testosteron. Acestia pot interfera cu metabolizarea cortizolului si scad nivelele de testosteron. PS ajuta la metabolizarea cortizolului si imbunatateste functiile cerebrale. Alimentele asigură nutriție și redobân-dire musculară printru blocarea sintezei cortizolului. Suplimentele de recuperare sunt extrem de utile dupa un antrenament intens. 20. Ia 2-10 grame de vitamina C dupa antrenament pentru a metaboliza mai bine cortizolul. Si, mai important, cum echilibrezi toate astea? O intindere musculara apare atunci cand un muschi este suprasolicitat si acesta ramane contractat sau semicontractat mai mult perioadă.

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Welcome to FluencyCheck, where you can ask language questions and receive answers from other members of the community.
...